Computer and Phone showing Lejeinfo.dk in use

Hvem er vi?

Lejeinfo er en esbjerg-virksomhed dedikeret til at styrke danske udlejningsvirksomheder. Med et moderne administrationssystem bringer vi din udlejning ind i fremtiden.

Vi har mange års erfaring på tværs af udlejningsbrancher lige fra materiel, fest og mandskab til sport, maskiner og events.

Computer and Phone showing Lejeinfo.dk in use

 Fra markedsplads til udlejningssystem

Historien bag

Lejeinfo’s historie starter med ShareOne.dk, en markedsplads skabt til at gøre det lettere at leje, fremfor at købe nyt. I dag er ShareOne danmarks største platform til udlejning.

I 2023 blev vi kontaktet af flere profesionelle udlejere på platformen, med et ønske om hjælp til den administrative del af deres udlejning.

Vi satte os ned sammen, fandt frem til deres ønsker og krav, og besluttede os herfra at bygge Lejeinfo.

Jakob Larsen

Stifter & CEO

Vores mission

Vi ønsker at styrke de danske udlejningsvirksomheder på tværs af brancher og størrelser, og sige farvel til excel ark, fysiske papirer og den blå mappe, når det kommer til de administrative processer.

Intuitivt og enkelt

Lejeinfo er nemt, simpelt og moderne. Vi er til for at give dig en lettere hverdag med mere tid, bedre overblik og færre fejl.

Høj sikkerhed

Stabilitet og datasikkerhed er i højsædet hos os. Derfor ligger vores server hos de samme som bl.a. huser Ikea!

Også til de små

Det er vigtigt for os, at understøtte mindre udlejninger. Derfor har vi lavet Basis-pakken til den mindre udlejning. Se priser

Vi lytter til dig!

Vi lytter til dit input, og er altid åbne for en dialog om, hvad der skal til for at gøre Lejeinfo til dit drømmesystem.

Skal vi tage en snak om din udlejning?